RSS

Gece Bahçesi...

Posted by : Beste zaman: 09:44 0 Comments



Çoooook  keyifli bir, Gece Bahçesi temalı pasta çalışmasıydı yine.Bu temayı her çalıştığımda çocuk olasım geliyor.Sevimli karakterleri ve renkli görüntüsü gerçekten iç açıcı.
Atacem'e nice nice yıllar...

Kırmızı Kalp Pasta...

Posted by : Beste zaman: 09:34 0 Comments


Sade ama bir o kadar da göz alıcı...İçi kakaolu pandispanya,vanilyalı krema ve karışık meyveli hazırlandı.Sezen'e yeni yaşında sağlık ve mutluluklar dilerim.

Doktor Kurabiyeleri...

Posted by : Beste zaman: 03:10 0 Comments







Merve Hanım'ın isteği üzerine Kütahya Kent Hastanesinden Dr.Selçuk Özkan Bey için hazırlandılar.

Sevgililer Günü Cupcake Seti...

Posted by : Beste zaman: 02:25 0 Comments





Sevgililer günü için, Nur hanım eşine bu şirin cupcakelerle süpriz yapmak istedi. Herzaman tercihim özgün tasarımlardan olsada, modellerin orjinali kurabiye halleriyle http://mutludukkan.blogspot.com/2011/01/sevgililer-gunu-kurabiyeleri-valentines.html  Zeynep Hanım'a ait.Zeynep Hanım'ın gösterdiği anlayıştan dolayı çok teşekkür ederim.

Sevgililer Günü=Aşk Pastası...

Posted by : Beste zaman: 05:21 0 Comments

Sevgililer Günü...

Posted by : Beste zaman: 05:17 0 Comments

Sevgililer günü için Dream cafe'den gelen son dakika siparişi! Kendi aralarında yüzük takmak için bu güzel günü seçen genç bir çift için tamamen doğaçlama çalıştım.Bayan olan ayıcığa duvak,erkek ayıcığa da papyon takıp,söz    merasimini de vurgulamak istedim.Bu arada gözlerini de Aşk bürümüş bu sevimli ayıcıkların....Genç çifte ömür boyu mutluluklar...

Barbie Bebek Pastası...

Posted by : Beste zaman: 01:56 0 Comments







Merve Hanım kızı Lina'nın üçüncü yaşgünü pastası için beni aradığında çok kararsızdı.Pastanın teması ve şekli hakkında uzun uzun konuşmalardan sonra Barbie bebek pastasında karar kıldık.İyiki de bunu seçmişiz çünkü benim için çok keyifli bir çalışmaydı.Pastayı teslim ettiğimde Merve hanımın memnuniyeti de beni ayrıca çok onurlandırdı.Nice yıllara Lina...